Tidligere poster (fra gammel hjemmeside)

Postet av Grimstad Badmintonklubb den 20. Des 2017

Skrevet 3. juli 2015 av admin

Hjemmesiden er aktiv igjen

Etter et lengre avbrekk er hjemmesiden nå igjen oppe og går. Den vil etter hvert bli oppdatert med aktuelle nyheter om klubben og badminton for øvrig.Diskusjonsforumet er lesernes mulighet til å bruke siden aktivt ved å legge inn kommentarer, beskjeder, spørsmål eller svar. Vi oppfordrer alle til å bruke denne muligheten.

På diskusjonsforumet vil det også bli lagt ut informasjon om treninger i helger.

 

Tilbud fra Friskis & Svettis
Friskis & Svettis tilbyr medlemmer (over 16 år) av Grimstad Badmintonklubb betydelig rabatt på totalmedlemsskap.
Les mer om tilbudet her

Eliteserien: Grimstad på 5. plass etter første runde

GBK spilte 1. runde i eliteserien 2011 / 12 i Bergen 29. / 30. oktober. Bård Storvik var ikke med på dette bildet.

 

Grimstad spilte første runde i eliteserien 2011 / 12 i Bergen 29. og 30. oktober. Motstandere var Bergen, Kristiansand og Stavanger.

Grimstad – Bergen 2-8

Lørdag kl 12 åpnet GBK mot hjemmelaget Bergen. Lagene vant 1 damesingle hver, mens Bergen vant alle 3 herresinglene etter svært jevne kamper. Både Jan Frode Neverdal og Bård Storvik tapte med 2 poengs margin i 3. sett mot henholdsvis Morten Oterhals og Jørgen Rosenlund. Grimstad vant damedouble, resten av double- og mixedkampene vant Bergen med klar margin. En nyervervet danske med det velklingende navnet Kenneth Larsen bidro sterkt for hjemmelaget. Lagkampen endte med 8-2-seier til Bergen.

Grimstad – Kristiansand 5-5

Etter et par timers pause var det klart for «nabooppgjør» mot Kristiansand, som var klart svekket på grunn av skader på sentrale spillere. Grimstad tapte 1. damesingle til tross for at Ellen Groos hadde en rekke matchballer mot Marie Wåland. Anne Nesset vant 2. damesingle mot Rie Salbo. Jan Frode Neverdal og Geir Arnevik vant sine singlekamper. Geir spilte en solid kamp da han vant mot Øystein Larsen. Kristiansand stilte kun med 2 damespillere, det resulterte i at Grimstad ble tildelt seier i damedouble. I herredouble vant lagene 1 kamp hver, før Kristiansand vant de 2 mixed-doublene. Anne Nesset og Bård Storvik hadde matchball mot Rie Salbo og Lars Gunnar Abusdal, men klarte ikke å avgjøre og dermed endte lagkampen 5-5.

Grimstad – Stavanger 7-3

Søndag kl 10 var det klart for siste kamp, mot Stavanger. En spennende damesingle mellom Ellen Groos og Randi Selle fikk en brå slutt da sistnevnte skadet seg i starten av 3. sett. Anne Nesset vant enkelt mot Maren Rasmussen i sin singlekamp. Jan Frode Neverdal og Geir Arnevik vant sine kamper mot Arnt Helge Karlsen og Christian Sommer, og det sto 4-1 til GBK etter singlekampene. GBK vant også herredoublene og damedoublen, mens Stavanger vant begge mixed-doublene. Dermed 7-3 til GBK i denne lagkampen.

Mixed double – et sorgens kapittel for GBK

Statistikken fra lagspillet i Bergen viser at GBK gjorde det meget godt i de rene «damekampene» (damesingle og damedouble). I disse kampene ble det 7 seire av 9 mulige. I herresingle og herredouble ble det 7 seire og 8 tap, hvilket betyr at vi her var omtrent jevngode med våre motstandere. Mixed double var derimot en total fiasko for oss med 6 strake tap. Tallene fra fjorårssesongen var heller ikke gode i denne kategorien, som definitivt skiller seg ut som den klart svakeste for oss. Ønsker vi å legge til rette for gode resultater i eliteserien må mixed-double prioriteres klart høyere på treningene. Det betyr mer spilletid samt spillere som er motiverte til å gjøre sitt beste når det trenes mixed double.

Grimstad ligger på en 5. plass med 6 poeng etter at alle 8 lag har spilt 3 kamper hver. Bygdø topper tabellen med 11 poeng. Deretter følger Bergen (10 poeng), Sandefjord (9 poeng) og Kristiansand (8 poeng). Bak oss følger Pillarguri (3 poeng), Haugerud (1 poeng) og Stavanger (0 poeng). Neste runde går i Oslo i februar. Da skal GBK møte Sandefjord, Bygdø, Pillarguri og Haugerud.

Bronse til Geir Arnevik i Veteran-VM i Canada

Meget sterk bronsemedalje til Geir Arnevik i herresingle i Vancouver

 

Veteran-VM i Vancouver i Canada ble spilt 21. til 27. august. Geir Arnevik fra Grimstad Badmintonklubb spilte seg helt frem til semifinalen i herresingle i klassen 50-55 år.
I første kamp vant Arnevik enkelt 21-11, 21-13 mot Reynir Gudmundson fra Island. Neste dag ventet Brent Cutliffe fra USA. Også amerikaneren var sjanseløs og tapte 21-10 og 21-6.I kvartfinalen møtte Arnevik den tredjeseedete russeren Yury Smirnov.
Smirnov vant 1. sett 21-15, men Arnevik utlignet til 1-1 i sett etter seier 21-10 i 2. sett. Tredje sett ble veldig spennende. Smirnov ledet 18-17, men med 4 poeng på rad på slutten av kampen sikret Arnevik plass i semifinalen og dermed medalje med 21-18.

I semifinalen møtte Arnevik Loke Poh Wong fra Australia. Som i kvartfinalen ble det tap i 1. sett, men nok en gang kom Arnevik tilbake, og det var klart for 3. sett. Arnevik kom best i gang og ledet 3-0, men klarte ikke å holde på ledelsen og tapte det avgjørende settet i kampen om en finaleplass med 21-15. Likevel en meget sterk prestasjon av Arnevik, som nok en gang viser at han hører til blant de beste i verden i sin årsklasse.

I double ble Arnevik slått ut i kvartfinalen sammen med sin makker Bengt Mellquist fra Sverige etter seier i de 2 første kampene.

Klubbmesterskap for juniorene ble arrangert 19. juni

Prisvinnerne for «Best innsats» og «Årets medspiller»Medaljevinnerne i klubbmesterskapet

 

Søndag 19. juni var det klubbmesterskap for juniorene i GBK. Sen dato var medvirkende til at bare 7 spillere deltok. Alle spilte mot hverandre i innledende puljespill. Deretter møttes de to beste i finalen, mens nr 3 og 4 fra puljespillet spilte om tredjeplassen.Eivind vant pulja foran Benjamin etter å ha vunnet alle de 6 innledende kampene. Dermed ble det finale mellom Eivind og Benjamin. Eivind vant 1. sett overlegent og så ut til å vinne enkelt, men Benjamin klarte å komme tilbake og utligne til 1-1 i sett. 3. settet var jevnt hele veien, men Eivind vant til slutt 21-19 og ble dermed klubbmester.

Joakim ble nr 3 i gruppespillet etter gode og ganske jevne kamper mot både Benjamin og Eivind. I kampen om 3. plassen møtte han Sveta, som vant en svært lang kamp mot Amalie. Joakim fortsatte det gode spillet, vant med klar margin og fikk dermed bronsemedalje.

Spillere, foreldre og øvrige tilskuere samlet seg for å overvære premieutdelingen. Først ble premiene for klubbmesterskapet delt ut, deretter var det premiering av de 3 beste i Grimstadserien, en konkurranse som har pågått siden starten av april. Også her var det Eivind som var best, foran Svein Olav på andreplass og Andreas på tredje.

Til slutt var det klart for overrekkelse av to priser, nemlig «Årets medspiller» og «Best innsats».

«Årets medspiller» deles ut til den spilleren som etter vår mening har vist størst initiativ til å støtte opp om medspillere og som på den måten i størst grad har bidratt til å skape god trivsel og et godt miljø i klubben. «Best innsats» gis til den spilleren som totalt sett har vist best konsentrasjon og hatt høyest intensitet på treningene.

Prisen for «Årets medspiller» ble vunnet av Linn, og prisen for «Best innsats» gikk til Benjamin. Det var enighet blant alle trenerne om begge disse kåringene.

Den ordinære sesongen er nå over, men treningene vil fortsette gjennom hele sommeren. Dagene og tidene vil kunne variere noe, og vi ber alle interesserte om å sjekke hjemmesida (forside eller diskusjonsforum) i forkant av treningene.

Vi ønsker alle en god sommer, og vi møtes forhåpentlig til en ny sesong like etter skolestart i august.

Stor GBK-deltakelse i 17. mai – toget 

Grimstad Badmintonklubb var sterkt representert i borgertoget på 17. mai med hele 14 deltagere

Eliteserie-kvalik: Stavanger beholdt plassen, Haugerud rykket opp

For første gang på mange år ble det spilt kvalifisering til eliteserien mellom 3 lag. Kampene ble spilt søndag 22. mai i Storhaughallen i Stavanger. Stavanger endte som nr 7 i eliteserien, og møtte 2 avdelingsvinnere fra 1. divisjon, nemlig Ålesund og Haugerud.I 1. kamp møttes Stavanger og Ålesund. Stavanger vant her 6-4. Deretter spilte Oslo-laget Haugerud mot Ålesund. Kampen ble svært jevn og endte 5-5. Haugerud vant 12-10 i sett, noe som ble særdeles viktig i og med at innbyrdes oppgjør var satt som et avgjørende kriterium. Utrolig nok ble derfor ikke siste kampen mellom Stavanger og Haugerud tellende. Kampen ble likevel spilt (!), og Stavanger vant 7-3.

Dermed skal Haugerud for første gang i klubbens historie spille i eliteserien. Charlotte Aase, Therese Engebretsen, Thomas Malm og Rune Fartum var noen av spillerne som deltok i kvalifiseringen for opprykkslaget.

Lagene i eliteserien sesongen 2011-12 er dermed som følger: Kristiansand, Grimstad, Sandefjord, Stavanger, Haugerud, Pillarguri, Bergen og Bygdø.

Stor Pillarguri-dominans under junior-NM på Lillehammer

Pillarguri vant 4 av 5 kategorier under junior-NM på Lillehammer 29. april – 1. mai. Det var god deltakelse i mesterskapet med så mye som 31 spillere i herresingle og hele 35 i damesingle.
Cathrine Fossmo og Johannes Hagen vant henholdsvis damesingle og herresingle for Pillarguri, og det uten å avgi et eneste sett på veien. Cathrine Fossmo var totalt overlegen i finalen mot Marie Wåland (KBK) og vant 21-8, 21-8. Johannes Hagen vant også med klar margin med seier 21-18, 21-13 mot Jonas Christensen (Frogner) i herresingle-finalen.I damedouble vant Cathrine Fossmo og Martha Gården (Pillarguri) en svært spennende finale mot Marie Wåland (KBK) og Helene Søgaard (Asker) etter seier 17-21, 21-10, 24-22. I mixed-double ble det seier til Johannes Hagen og Cathrine Fossmo, som slo Anne Klyve (Asker) og Fredrik Rønn Stensæth (Bygdø) 21-16, 16-21, 21-9 i finalen. Herredoublefinalen ble vunnet av Jonas Christensen (Frogner) og Carl Christian Hem (Sandefjord), som vant mot Matz og Jann Menkin (Bygdø) med sifrene 21-18, 20-22, 21-14. Magnus Christensen / Johannes Hagen måtte melde forfall i herredouble, de ville ellers vært klare kandidater til å vinne denne klassen.

Igjen en fantastisk prestasjon av Pillarguri, som med sine U17-spillere fremstår som Norges suverent beste klubb i juniorklassen.

Grimstadserien er i gang

Torsdag 7. april startet 1. runde av Grimstadserien. 14 spillere deltar, og alle møter hverandre 1 gang. Det spilles 2 sett til 15 poeng. Vinner en spiller begge settene får vedkommende 2 poeng mens taper får 0 poeng. Vinner spillerne ett sett hver ender kampen uavgjort, og spillerne får ett poeng hver.Det spilles en ny kamp i serien for hver trening (tirsdag / torsdag). Oppsett for neste runde, resultater fra forrige runde samt tabell med de 5 beste finner du ved å gå inn på Konkurranser -> Grimstadserien.
Vi ønsker spillerne lykke til!

Vellykket UBM i Kristiansand

Godt samhold blant Grimstads UBM-spillere i Badmintonsenteret

Fredag 1. til søndag 3. april ble UBM 2011 arrangert i Badmintonsenteret. Grimstad var en av de største klubbene i mesterskapet med 14 deltagere. På grunn av stor deltakelse startet turneringen allerede fredag formiddag. Som ventet ble det hard motstand mot Norges beste for våre spillere. Det var likevel klar resultatmessig fremgang fra tidligere turneringer. Spillerne viste god innsats, og ikke minst var humøret og samholdet blant spillerne veldig bra.De fleste av spillerne var ferdige med sine kamper på fredagen, og sånn sett var det kanskje litt uheldig at offisiell åpning med innmarsj fant sted først på lørdag. Nesten alle spillerne stilte imidlertid opp på innmarsjen, og de fleste var også med på banketten lørdag kveld i UiA-kantina på Gimlemoen. Veldig hyggelig var det at et par foreldre også ønsket å være med. På søndag var det klart for semifinaler og finaler. Det var svært mange tilskuere i hallen, og spesielt stor jubel da Kristiansand vant single U15 for jenter ved Kristina Dåsnes. Kristiansand ble også beste klubb i U15-klassen, mens Pillarguri var best i U17.

Årets UBM bidro utvilsomt til å befeste UBMs status som Norges største og viktigste badmintonarrangement. Hundrevis av engasjerte og fornøyde spillere samt ledere, trenere, dommere og publikum lagde en kjempefin ramme rundt turneringen. President Trond Wåland sa klokelig nok i sin tale på banketten at forbundet går inn for at UBM også fremover skal være åpent for alle som ønsker å delta. UBM er en stor opplevelse og en viktig inspirasjon for de fleste av deltagerne, tilsynelatende nokså uavhengig av hvordan de sportslige forhåpningene måtte være. Det sier mye om hvor verdifull selve opplevelsen av mesterskapet er for spillerne. Da bør det også være en selvfølge at flest mulig får muligheten til å være med.

Grimstad endte på 6. plass i eliteserien etter seier 6-2 mot Stavanger

GBK slo Stavanger 6-2 og sikret seg dermed muligheten til fortsatt spill i eliteserien

Lørdag 19. mars var det klart for sluttspill i eliteserien i Badmintonsenteret. Grimstad havnet på 6. plass etter grunnspillet og skulle derfor i sin første kamp møte Stavanger, som ble nr 7 i grunnspillet. GBK og Stavanger hadde de 2 siste kampene spilt uavgjort 5-5, så det var grunn til å vente seg en tøff kamp.GBK åpnet meget bra. Jan Frode Neverdal, Torfinn Nesset, Ellen Groos og Anne Nesset vant sine singlekamper, dermed ledet GBK 4-1 før double- og mixedkampene. Jan Frode Neverdal og Jan Rasmussen vant 1. herredouble og økte ledelsen til 5-1. Seieren var nå ikke langt unna. Likevel eksisterte det en viss usikkerhet fordi de siste kampene var sett på som vanskeligere å vinne.

Stavanger vant 2. herredouble og reduserte til 5-2. Damedoublekampen ble svært spennende, men til slutt vant Anne Nesset og Ellen Groos etter å ha hatt 5 settballer mot seg i 2. sett. Dermed sto det 6-2 til Grimstad og seieren var et faktum. Det betydde at plassen i eliteserien var sikret, noe som slett ikke var regnet som en selvfølge på forhånd.

Jan Frode Neverdal og Jan Rasmussen i aksjon mot SandefjordBård Storvik i 2. herresingle mot Andre Andersen fra SandefjordEllen Groos og Anne Nesset vant den viktige doublekampen mot Stavanger

Sandefjord slo Grong i den andre sluttspillkampen på nederste halvdel av tabellen, hvilket betydde at Grimstad skulle møte Sandefjord i kamp om 5. plassen. GBK spilte totalt sett en heller svak kamp mot Sandefjord og tapte 4-6. Kampen var likevel av underordnet betydning i forhold til Stavanger-kampen. Grimstad endte med dette på 6. plass i årets eliteserie, noe som må betraktes som et greit resultat etter en sesong der flere av spillerne ikke har vært disponible i alle kampene.

I kampen om å unngå nedrykk vant Stavanger 6-4 mot Grong. Grong rykker dermed ned såfremt lag fra 1. divisjon ønsker å rykke opp i eliteserien. Stavanger skal i utgangspunktet spille kvalifisering, men mye tyder på at det ikke blir noen kvalifisering. Stavanger blir derfor høyst sannsynlig å se i eliteserien også neste sesong.

Grimstad – Stavanger 6-2 Grimstad – Sandefjord 4-6

Medaljekampene

I semifinalene i sluttspillet spilte Kristiansand mot Bergen mens Pillarguri møtte Bygdø. Som ventet hadde Bergen ingen muligheter mot Kristiansand og tapte 6-1. Kampen mellom Pillarguri og Bygdø var ventet å bli jevn og spennende. Pillarguri vant 6-4 mot Bygdø i grunnspillet og hadde gode forhåpninger om å gå til finalen. Kampen ble også svært jevnspilt, men Bygdø hadde alle marginene på sin side, vant 3 av kampene med 2 poengs margin i 3. sett og sikret finaleplass med seier 6-2.

Pillarguri tok solid revansje i bronsekampen mot Bergen med seier 6-0. Dermed fikk Otta-laget bronsemedaljer i årets eliteserie, en imponerende prestasjon av det unge laget. Så var det klart for finale mellom KBK og Bygdø. Tribunene ble fylt godt opp av tilskuere, og KBK skuffet selvsagt ikke de som hadde tatt den årlige turen innom Badmintonsenteret for å feire sitt lag. Sluttresultatet ble 6-2, og seieren ville vært enda klarere dersom KBK hadde sluppet unna skadeproblemer.

Til tross for sin voldsomme dominans i toppen av norsk badminton har KBK stadig stor entusiasme og vinnervilje. Laget har et godt samhold og en seriøs innstilling i lagkampene og er sånn sett et godt forbilde for de andre klubbene i Norge. Vi gratulerer våre naboer i sør med nok et overbevisende NM-gull for lag!
En sjanseløs Bygdø-spiller fikk omsorgsfull ros fra en KBK-tilskuer

Eliteserien: Grimstad nummer seks etter grunnspillet

GBK fikk en grei start på eliteserierunden med seier 7-3 mot Grong i Odderneshallen
12. og 13. februar spilte GBK 2. runde i eliteserien i Kristiansand. Motstanderne var Grong, Pillarguri, Bergen og Stavanger. GBK innledet med å slå Grong 7-3. Her imponerte Ellen Groos da hun slo sølvvinner Hanna Kværnø fra forrige helgs NM med 2-0 i sett. GBK fikk dermed alle 4 lagpoengene i denne kampen.Lørdag ettermiddag møtte GBK nyopprykkede Pillarguri. GBK spilte ingen god lagkamp og tapte til slutt 3-7 etter å ha ligget under hele 0-6. Pillarguri har uansett fremstått som et av de beste lagene i eliteserien og ligger som nr 2 etter grunnspillet. GBK vant 2. herredouble og begge mixed-doublene mot laget fra Otta, som har veldig mange lovende unge spillere.

I 1. kamp på søndag tapte GBK 2-8 for Bergen. Kampen var langt jevnere enn resultatet tilsier da flere av kampene ble tapt etter jevne 3-settere. I tillegg tapte Jan Frode Neverdal i 2 jevne sett mot Rene Rist i en veldig god kamp. Stavanger var siste motstander, her ble resultatet 5-5 etter at GBK hadde ledet 5-2. Geir Arnevik slo her til med en sterk seier i 2. herresingle mot Arnt-Helge Karlsen.

Anne Nesset ble mestvinnende GBK-spiller i denne runden med 3 seire i single og 2 i mixed-double. Med på laget for GBK var Ellen Groos, Anne Nesset, Synne Wold, Britt Grindland, Bård Storvik, Stig Morterud, Torfinn Nesset, Jan Frode Neverdal, Geir Arnevik og Fredrik Engh.

Sluttspillet går i Badmintonsenteret lørdag 19. mars. Her skal GBK først møte Stavanger. Med seier blir det spill om 5. / 6. plass mot vinneren av kampen mellom Sandefjord og Grong. Med tap blir det spill om 7. / 8. plass mot taperen i denne kampen.

Tabell
Hvilken plassering får Grimstad etter sluttspillet?
5
6
7
8

Favorittseire i NM Senior

NM Senior ble spilt i Vollenhallen i Asker 4. til 6. februar. Det ble ingen overraskelser på toppen av resultatlistene. I damesingle vant storfavoritten Sara Kværnø enkelt 21-14, 21-12 mot Hanna Kværnø. I herresinglefinalen ble det seier 21-16, 21-18 til Steinar Klausen over Jim Ronny Andersen. Jim Ronny styrte mye av spillet og hadde føringen i begge settene, men mistet krefter utover i kampen.Herredouble ble vunnet av Steinar Klausen og Erik Rundle etter seier 21-19, 21-15 mot Espen Moe og Andre Andersen. I finalen i damedouble vant Hanna Kværnø / Monica Halvorsen 21-18, 21-17 over Carina Amundsen og Gry K. Skjønhaug. I mixed-double ble det seier 18-21, 21-17, 21-16 til Helene Abusdal og Jim Ronny Andersen mot Erik Rundle og Monica Halvorsen.

Lagseriehelg for U15-spillerne i Badmintonsenteret 

Lørdag 5. og søndag 6. februar var det lagserie U15 i Badmintonsenteret. Lagene som deltok var Kristiansand, Stavanger 1, Stavanger 2, Karmøy, Grimstad samt et blandet lag fra Grimstad og Kristiansand. 7 spillere fra Grimstad var med. Thomas Nesset og Fredrik Grindland spilte på GBK / KBK – laget. Alle de 6 lagene spilte mot hverandre, og i hver lagkamp ble det spilt 8 enkeltkamper.

Grimstad endte sist, men klarte uavgjort mot Stavanger 2 etter en spennende mixed-double som Hana Tirki og Andreas Haglund vant. Eivind Bie viste for øvrig bra spill i single mot sammenlagtvinnerne Kristiansand. GBK / KBK endte på 4. plass etter seire mot GBK og Stavanger 2. I «lokaloppgjøret» mot GBK vant Thomas Nesset en klar seier mot Andreas Haglund. Dette var den 3. konkurransen på 4 helger for ungdomsspillerne.

15 GBK-spillere deltok i KM i Stavanger 29. og 30. januar

Brodd BK arrangerte KM Sør i Storhaughallen i Stavanger 29. og 30. januar. Fra Grimstad deltok hele 15 spillere, 11 av disse var ungdomsspillere. Iris K Elias vant overbevisende i DSC, og Britt Grindland ble nr 3 i DSA og i MDE sammen med Stig-Arve Abrahamsen. Ungdomsspillerne fikk tøff motstand, men jentene slo likevel bra fra seg og vant en del kamper. Amalie Tønnevold vant blant annet 2 av 3 puljekamper. Kommende helg er det lagspill i Kristiansand for de yngste.

Stor entusiasme og bra oppslutning i ungdomsklassene i Grimstadtreffen 2011

Grimstadtreffen 2011 ble spilt i Grimstadhallen søndag 16. januar. Turneringen hadde 43 påmeldte spillere, og det ble spilt 85 kamper. Som vanlig ble det spilt pulje i både single og double, og turneringen varte til ca kl 19 på kvelden. Dette var først og fremst en turnering for de yngste, og oppslutningen og innsatsen til de unge var veldig god.

Les mer

Grimstadhallen AS søker ny driver av hallen fra april 2011

 

Grimstadhallens avtale med dagens driver går ut 31. mars 2011, og selskapet søker etter selvstendig næringsdrivende eller selskap som kan overta driften, og fungere som operativ driver av hallen.

Arbeidsoppgavene vil omfatte:
  • Daglig renhold
  • Logistikk og organisering av leietakere
  • Salg og markedsføring av hallens tjenester
  • Enkelt vedlikehold av lokalene
  • Økonomistyring
  • Brannsikkerhet og HMS
  • Rapportering til styret
Grimstadhallen ble oppført i 1993 og eies av Grimstad Badmintonklubb. Bygget inneholder en idrettshall, 3 squashbaner, speilsal, treningsstudio, garderober, lagerrom og kontor. Grimstadhallen benyttes av Dahlske videregående skole, Universitetet i Agder samt lag og foreninger i Grimstad kommune.

Les mer

En uavgjort og to tap i eliteserieåpningen for GBK
Lørdag 30. og søndag 31. oktober spilte Grimstad Badmintonklubb sine første kamper i eliteserien sesongen 2010 / 2011. Kampene foregikk i Jotunhallen i Sandefjord. GBK møtte her gull-, sølv- og bronsevinnerne fra fjorårets eliteserie. I første kamp på lørdag tapte GBK 9-1 mot regjerende mester Kristiansand. Den andre kampen på lørdag endte uavgjort 5-5 mot hjemmelaget Sandefjord. I kampen på søndag tapte GBK 8-2 mot Bygdø.

GBK ligger på 7. plass av 8 lag etter denne lagserierunden. Neste runde går i Kristiansand i februar. GBK møter da Stavanger, Bergen, Pillarguri og Grong.

Se komplette resultater fra lagkampene her:

Grimstad – Kristiansand 1-9 Grimstad – Sandefjord 5-5 Grimstad – Bygdø 2-8


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.